Кампанията „В търсене на добрия човек“ в Пловдив

https://i0.wp.com/optimist.bg/wp-content/uploads/2016/05/Smiling-woman.jpg?fit=1050%2C699&ssl=1

На 12 май /четвъртък/ от 11.00 до 18.00 часа  срещу стълбите на Каменица  на Главната улица ще се проведе акцията „В търсене на добрия човек”, целяща да издири най-добрите пловдивчани, предложени от съгражданите си. Кампанията е организирана от  Националния алианс на хора с редки болести с подкрепата на Община Пловдив  и  Професионалната  гимназия по хранителни технологии и техника, съобщава utre.bg

Не само празниците са времето, когато се обръщаме към семейните и общочовешките ценности, а и обикновените делници. Елате на „Пункта на добротата” и разкажете историята на ваш близък, приятел или човек, на когото се възхищавате и който ви служи за ориентир за нравствена доброта, социална отговорност, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другите.

Ученици от Професионална  гимназия по хранителни технологии и техника ще организират „Патрули на добротата“ и ще разговарят с минаващите за доброто около тях. Нека се обърнем към хората, които ни мотивират да бъдем по-добри и по този прекрасен начин  им благодарим, че са до нас и ни подкрепят, като ги удостоим с нашите грамоти с приза „Най-добрия човек“, които ще бъдат раздавани на акцията.

Елате на „Пункта на добротата”, ние ще запишем вашата история и ще помогнем тя да достигне до всички пловдивчани.

Нека заедно направим Пловдив и неговите хора по-добри!


[fbcomments]