78-годишният веган бодибилдър ще ви накара да преосмислите диетата си

https://i2.wp.com/optimist.bg/wp-content/uploads/2016/01/maxresdefault-5.jpg?fit=1050%2C591&ssl=1

Ако има една наистина солидна мотивация да захвърлим месото и животинските продукти и да станем вегани, то изглежда я открихме.

Запознайте се със 78-годишният веган и бодибилдър Джим Морис.

Той е самото олицетворение на здравето.

Когато е на 77-години, Джим става рекламно лице на организацията PETA, в кампания, която ни призовава да „мислим, преди да ядем“.

Джим твърди, че здравословното му състояние се е подобрило значително, откакто решава да прекрати кариерата си на професионален бодибилдър през 1985 и след това става вегетарианец, а по-късно и веган.

Протеинът в животинските продукти е толкова натоварен с мазнини, химикиали и всякакви вредни субстанции за тялото ви, казва Джим.

Когато се състезавах и се храних като истински бодибилдър, имах много проблеми с храносмилането. Постоянно имах запек, киселини и бях отпаднал през цялото време… Със сигурност нямаше да съм тук сега, ако бях продължил да се храня така.

След като променя хранителните си навици, здравето му се подобрява.

Той призовава и други да последват неговия пример, за да получстват положителните промени, котио настъпват след това.

Млякото е за бебетата. Хората са единствените същества, които продължават да пият мляко, дори след като спрат да кърмят… Мисля, че много хора биха се изненадали колко добре ще се почувстват, след като спрат консумацията на млечни продукти.


[fbcomments]