Автоманиаци, паркирайте колата у дома си

Всички любители на автомобилите, ще оценят високотехнологичните апартаменти Hamilton, които се намират в луксозната част на Сингапур. Те включват специален гараж, който изглежда като шоурум, където собствениците на жилището ще могат да се наслаждават на така любимия си автомобил, докато четат вестник в хола.

Благодарение на специално конструираните асансьори е възможно транспортирането на безценната ви кола от улично ниво, директно до вашия етаж, но след като задъжлително сте преминали биометрично сканиране на пръстовите отпечатъци или на очите. Но да приемем, че освен Ламбо имате и Ферари, апартамент с два гаража ще ви струва приличните 7,5 милиона долара. Най-скъпия вариант на жилище е мезонет, който освен вас, може да подслони и още четири двигателя за 24 милиона.

В град като Сингапур, където местата за паркиране са силно ограничени, собствениците на луксозни возила смятат, че разхода за такъв апартамент си заслужава. Така освен, че те самите могат да се наслаждават на любимите си бижута, вероятно лазейки по нервите на жените си, гостите които се настаняват в хола също тихичко могат да завиждат на това, което стои в съседния остъклен гараж.

30-етажната сграда включва 56 апартамента, изградени о KOP Properties, които не само изглеждат атрактивно отвън, но включват и басейни, спортни зали, джакузи и фитнес.

Ето и кратко видео, което ни развежда из мястото, където милионерите паркират колите си в Сингапур.


[fbcomments]