Никой не може да избяга от полицията в Дубай

Дубай е популярна дестинация за богатите и известнтие. Градът е царство на богатството и се стреми да покаже това във всеки детайл – от необятните търговски центрове до безкрайните небостъргачи. Сега вече градтът има още нещо, с което да се похвали. Дубайската полиция започна да събира нова флотилия от патрулни коли, които по една случайност са само екзотични и супер-бързи автомобили.

Гаражът на дубайската полиция включва екземпляри като Ламборджини, Ферари, Астън Мартин, Бентли и дори БМВ и Мерцедес. Решението да се закупят тези автомобили е, че от полицията решили да въдворят ред на улиците. Пътните произшествия са най-голямата причина за смъртност в ОАЕ. А най-големият виновник за това е скоростта и карането без предпазен колан.

Окакто суперколите са част от полицейските патрули, шофьорите по улиците се молят да бъдат арестувани, за да се повозят на някоя от най-скъпите коли в света. Сами полицаи, които управляват колите, трябва да преминат през специален курс, преди да изберат своя автомобил от полицейския гараж.

Последното попълнение в гаража е модел на McLaren MP4-12c със специални доработки и тунинг за дубайската полиция. До момента в града няма кола, която да може да изпревари патрулите им.

Bugatti Veyron

Ferrari FF

Brabus Mercedes G-Class

Chevrolet Camaro

Audi R8

Lamborghini Aventador & Ferrari FF

McLaren MP4-12C

Mercedes SLS AMG


[fbcomments]