Представяме ви играта „Селфи 2014“

Според речниците „selfie“ представлява снимка, обикновено направена с очакването да бъде качена във Facebook, Instagram и т.н. Нерядко се случва „моделът“ да се снима сам в огледалото, както забелязваме от отражението на индивида с телефон в ръка, ясно подчертаващо липсата му на приятели, които да го заснемат.

В петък се появи нова страница във Facebook, носеща името „Selfie Game 2014“ и вече има над 40 000 почитатели и купчина снимки на хора, опитващи се да направят най-опасното и скандално селфи някога. Има около 28 000 фотографии в Instagram и дори повече в Twitter. Някои хора дори го наричат „Селфи Олимпиада“ (The Selfie Olympics). Очевидно 2013-та беше само подготовка.

Ето някои от най-добрите включвания до момента, някои от които са меко казано абсурдни. Не искаме да звучим като вечно недоволния съсед от долния етаж, но няма спор, че липсата на всякакъв смисъл е на лице и че е въпрос на време някой да се нарани сериозно. В смисъл… младежът, застанал с глава в мивката изглежда сякаш ще си счупи врата всеки миг. Също не можем да разберем как точно е заснел снимката…

Още множество, а и къде-къде по-абсурдни селфита можете да видите на Facebook страницата на Селфи Олимпиадата.

 

 


[fbcomments]